Erken çocukluk döneminde yabancı dil farkındalığını kazandırma amacıyla öğrenme şarkı, hikaye ve oyunlarla eğlenceli hale getirilip ikinci dili çocuklarımızın etkin bir şekilde kullanması hedeflenir.
Okul öncesi dönemde matematik oyunlarla eğlenceli bir şekilde öğretilmektedir. Eşleştirme, sıralama, sınıflandırma, tanıma-ayırt etme, örüntü gibi çalışmalar ders içeriğinde yer almaktadır.
Robotik Kodlama okul öncesi çocuklarda analitik beceri, bilişsel gelişim, mantık, matematik ve problem çözme becerilerinin gelişmesine eğlenceli bir şekilde yardımcı ve destek olmaktadır.
Çocuklarımızın bilişsel ve sosyo-duygusal gelişimini destekleyen drama çalışmaları yapılandırılmamış materyallerle öğrencinin tamamen aktif ve etkin olarak katıldığı keyifli atölyelerdir.
Sanat etkinlikleri çocuğun yaratıcılığını ve estetik duyarlılığını geliştiren etkinliklerdir. Farklı malzemeler ile hayal ettikleri şeylerin tasarımını yaparken küçük kas becerilerini geliştirerek yaratıcılıklarını ortaya çıkarırlar.
Araştırma, deney yapma, yeni bilgi ve fikir geliştirme, uygulama, karşılaştırma ve gözlem yapma gibi bilimsel beceri süreç kazanımlarını destekler nitelikte bir ders içeriği uygulanmaktadır.
İşitsel becerilerin gelişmesindeki en önemli unsurlardan birisi müziktir. Derslerimizde müzik, dans, oyun, ritim ve dramayı da içine alan bütünsel bir yaklaşım uygulanmaktadır.
Kelime dağarcığını arttırma, ses farkındalığı kazanma, algılama, dikkat, gruplama, sıralama, eşleştirme, el göz koordinasyonu gibi bilişsel becerileri destekleyici çalışmalar yapılmaktadır.