Hayal Çocuk Yuvası

Hayallerinize Açılan Ilk Kapı

2 - 6 Yaş Kreş ve Gündüz Bakımevi Okul Öncesi Eğitim Kurumu
neden hayal yuva?

Hayal Yuva'da Olmak

Temelinde sevgi olan hiçbir eğitimin başarısızlığa uğramayacağına inanıyoruz. Sevgi ilkesini temel alarak okul öncesi dönemde bilişsel, sosyal ve duygusal anlamda destek verirken yaşlarının ihtiyacı olan yuva sıcaklığına olanak sağlıyoruz
Kindori

Oyun ile Öğrenme

Çocuk ve oyun merkezli bir eğitim sisteminin gücüne inanıyoruz. Çocukların oyun oynayarak rahatlıkla çocukluklarını yaşadığı bir ortam sunarken öğrenme ve gelişme serüvenlerine destek oluyoruz.

Bahçemiz

Oyun, ders ve aktivite saatlerinde kullandığımız 350 m2lik geniş bahçemiz korunaklı ve güvenliklidir. Bahçemizde çocukların keyifle zaman geçirebilecekleri bahçe oyuncakları mevcuttur.

Geniş Sınıflar

Çocukların keşif ve merak duygularının desteklenerek gelişmesi gerektiğine inanıyoruz. Sınıflarımız 40m2 üzerinde çocukların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik şekilde hazırlanmıştır.

Deneyimli Kadro

Çocukları ve yaptığı işi seven, bu alanda tecrübe sahibi, kendini geliştiren, içindeki çocuk yanını hiç kaybetmemiş oyun oynamaktan keyif alan deneyimli bir kadroya sahibiz.

Hayal Yuva Felsefesi

2009 yılında çocuklarımıza kaliteli bir eğitim verirken bir yandan da kendi evlerinde gibi hissedip kalplerine dokunabilmek için elimizden geleni yapmak için bir söz verdik. Bu doğrultuda Hayal Yuvam felsefesini kurduk.

Bu felsefe ile istedik ki bize emanet edilen her çocuk eğitim hayatına güvenli, temiz, rahat ve gelişim ihtiyaçlarını sağlayacak bir ortamda mutlu başlasın. Oyunlarla eğlenen, eğlenirken öğrenen, öğrenirken sorgulayan, sorgularken araştıran, araştırırken de bundan keyif alan mutlu çocuklar yetişsin istedik. Bu doğrultuda çocuklarımız, velilerimiz ve öğretmenlerimiz ile bir bütün olup hayallerimizi yaşatmak adına Hayal Yuva’da buluştuk.

Misyonumuz

Kendisi ve çevresi ile barışık, hayal kurabilen, özgür düşünebilen, meraklı, özgüvenli, öğrendiklerini yaşamında kullanabilen ve içerisinde yaşadığı dünyaya değer katacak mutlu bireyler yetiştirmek.

Vizyonumuz

Sorgulayan, araştıran ve ülkesine değer katacak nesiller yetiştiren örnek bir okul olmak.
Hayal Yuva'da Neler Var?

Neler Yapıyoruz?

Çocuklar ile sağlıklı ve güvenli bir bağ kurup, kendilerini mutlu ve rahat hissedecekleri bir okul ortamı
Kindori

Sınıf Etkinlikleri

.

Bahçe Etkinlikleri

.

Atölyeler

.

Steam ve Gems

.
Programlarımız

Yaş Gruplarımız

Tam ve yarı zamanlı eğitim verilen farklı programlarımız ile beraber çift dil ingilizce eğitim verilen hazırlık sınıfımız bulunmaktadır.
2 yaş ve üzeri için oluşturulmuş bu sınıflarda, hayal gücüne dayanan yaratıcı aktiviteler ve oyunla dolu dengeli planlanmış bir program uygulanır. Çocuklarımız, burada güven verici bir ortam, şefkat ve ilgi dolu bir atmosfer içerisinde vakit geçirirler. Gelişim ve öğrenim için, bu tarz ortamlar maksimum verimi sağlar.
Bu yaş grubundaki çocuklar grup ile hareket etmeyi, paylaşmayı, yaşına uygun materyallerin arasından seçtikleri ile oyun kurmayı geliştirirler. Çocuklarımızın bireysel farklılıkları ve öğrenme şekillerinin tespiti bu programın ana özelliğidir. Bu farklılıklarına göre gelişimleri desteklenir ve grup aktivitelerinde paylaşımlarının kalitesi artırılır.
Araştıran, sorgulayan, keşfetmekten ve öğrenmekten keyif alan, çocuklar yetiştirmeyi ilke edinen bir programdır. Çocuklarımız soyut bilgiden somut bilgiye doğru geçerken, akademik yaşamlarına temel olacak bilgi ve becerileri kazanmaya başlarlar.
Okul öncesi olarak tanımladığımız bu yaş grubunda ilköğretime temel olacak hazırlıkların yanı sıra öz güven, öz denetim, işbirliği, eleştirel düşünme, paylaşma, liderlik gibi özellikleri kazandırmayı da hedefleyen bir program uygulanmaktadır.
İngilizce hazırlık sınıfında, gün içerisindeki tüm eğitim süreci İngilizce müfredat ile desteklenerek verilmektedir. Bu sayede çocuklar İngilizceyi günün her anında kullanarak dil gelişimlerini ilerletmekte, çift dilli eğitim sayesinde bilişsel-zihinsel gelişimlerini, soyut düşünme ve iletişim becerilerini geliştirmektedirler. ili doğal ortamında, yaparak-yaşayarak öğrenirler.
Hayal Yuva'da Çocuk Olmak

Eğitim Programlarımız

İngilizce, Eğlenceli Matematik, Robotik Kodlama, Fen&Doğa, Modern Dans, Gems, Steam, Müzik, Yaratıcı Sanat Etkinlikleri, Okuma Yazmaya Hazırlık, Yaratıcı Drama
Kindori
Hayal Yuva'DA Büyümek

Veli Görüşleri

Yolu Hayal Yuva'dan geçen çocuklarımızın anne ve babalarına Hayal Yuva'yı sorduk;
Kindori
Kindori
Hayal Yuva Aılesı

Kadromuz

İçindeki çocuk yanını hiç kaybetmemiş deneyimli ve güler yüzlü kadromuz.
Hayal Yuva'dan Haberler

Blog Yazıları

Çocukların gelişimi, sevdiğimiz kitaplar, etkinlik önerileri
Kindori

Hayal Yuva'da Neler Oluyor?

Sorunuz Mu Var?

Detaylı bilgi ve randevu için: +90 507 534 03 34